Waarom naar een single event?

waarom-naar-een-singlefeest_smallVeel datingsites organiseren event(s) buiten hun website om. Waarom eigenlijk, wanneer de website het hoofdplatform is om nieuwe mensen te ontmoeten? Dateapps.nl legt je graag uit waarom een singlesfeest ook voor jou interessant is!

Online daten is niet de enige manier!

Online daten is voor veel mensen een uitkomst om nieuwe contacten te leggen. Veel mensen geven daarbij aan dat de eerste indruk erg belangrijk voor ze is. Online daten is daarbij niet altijd even ideaal: je krijgt wel een indruk, maar niet een indruk zoals je die in het echt zou krijgen. In het echt iemand ontmoeten geeft toch vaak de doorslag qua klik. Om in het echt singles te ontmoeten is uitgaan natuurlijk een optie, en dat is eigenlijk precies wat een singlesfeest is: gewoon een leuke avond uit, waarbij je weet dat praktisch iedereen single is!

Singles event: leuk uit zonder echte druk

De sfeer bij een singlesfeest is leuk! Iedereen gaat gewoon lekker los op de live muziek of op de muziek die de dj draait, onder het genot van een lekker drankje. De nadruk ligt niet zozeer op het ontmoeten van nieuwe mensen, waardoor er geen ongemakkelijke of gespannen sfeer is. Mocht je dan toch nieuwe contacten op willen doen door een gesprek aan te knopen of lekker te gaan dansen, dan kan je ervan uitgaan dat de ander ook single is! Geniet dus vooral van het feest zelf: een leuke date ontmoeten is dan altijd een leuke extra.

Andere single evenementen

Ligt jouw focus echt op het ontmoeten en leren kennen van nieuwe mensen? Dan is een kleinschaliger event misschien iets voor jou. Op datingsite Relatieplanet worden bijvoorbeeld regelmatig wandelingen of bezoekjes aan wijnproeverijen georganiseerd, waarbij je net wat persoonlijker kennis kunt maken met andere singles. Hierbij kun je makkelijk contactgegevens uitwisselen, waardoor het vinden van een date of vriendschap een stuk makkelijker wordt! Bekijk snel de agenda van Relatieplanet om te zien of er in jouw buurt iets georganiseerd wordt.

Wat zijn jouw ervaringen bij het bezoeken van een singlesfeest? Ben je er wel eens geweest, of gaat je voorkeur uit naar een kleiner event? Laat het de andere lezers weten in de reacties!

Terug naar overzicht