X

DateApps.nl

Welke dateapp moet ik kiezen? In een wereld vol met vergelijkbare dateapps kan het moeilijk zijn om de juiste te kiezen. Aangezien Google ook nog eens 8 miljoen resultaten geeft op de zoekterm ‘Datingapps’ kan ik me voorstellen dat je niet weet waar je het zoeken moet. Op basis van gebruikerservaring hebben wij een overzicht een overzicht gemaakt van de beste dateapps.

De datingapps worden apart behandeld en beoordeeld op verschillende aspecten zoals:

Dateapp: Relatieplanet

Relatieplanet staat bekend als de datingsite voor een serieuze Relatie. Relatieplanet is er voor iedereen en maakt geen onderscheid in opleidingsniveau of seksuele voorkeur. Ook is Relatieplanet aangesloten bij het keurmerk Veilig daten en controleert handmatig alle profielen. Daarnaast wordt Relatieplanet sinds 2009 ieder jaar verkozen tot datingsite van het jaar en hebben zij meer dan 200.000 succesverhalen. De dateapp van Relatieplanet is beschikbaar voor zowel iOS en Android apparaten.

Dateapp: Lexa

Lexa is ook een datingsite die zich richt op hogeropgeleiden. Lexa is een dochterbedrijf van de Franse datingsite Meetic en heeft veel functionaliteiten die jou als online dater zouden moeten helpen om beter te worden in daten. Daarnaast is ook Lexa aangesloten bij het keurmerk veilig daten. De datingapp van Lexa is beschikbaar voor zowel iOS en Android apparaten.

Dateapp: Parship

 Bij Parship kun je in contact komen met hogeropgeleiden. Parship richt zich ook specifiek op hogeropgeleiden en creëert matches op basis van een persoonlijkheidstest. Ook Parship is aangesloten bij het keurmerk veilig daten. De datingapp van Parship is beschikbaar voor zowel iOS en Android apparaten.

Dateapp: Pepper

 Pepper richt zich net zoals Relatieplanet op meerdere doelgroepen en creëert matches op basis van leeftijd, geslacht en woonafstand. Bij Pepper is het mogelijk om een collage van jou hobby’s en favoriete gerechten te maken. Pepper doet dit om ervoor te zorgen dat je altijd ergens over kunt praten met jou potentiële date. De datingapp van Pepper is beschikbaar voor zowel iOS en Android apparaten.

Dateapp: Paiq

 Paiq wordt steeds bekender onder de online daters in Nederland en heeft alleen een app. Bij Paiq ligt de focus op het sturen van berichten en naarmate het gesprek vordert krijg je foto’s van jouw match te zien. Ook noemt Paiq andere datingsites saai, omdat zij volgens hun allemaal hetzelfde zijn. De datingapp van Paiq is beschikbaar voor zowel iOS en Android apparaten.