Alleen op vakantie – mee met een singlereis

Singlereis - Alleen op vakantie met andere singlesAlleen op vakantie krijgt steeds vaker een plaats op het wensenlijstje van daters. Het is een leuke manier om contact te leggen met nieuwe mensen en vergroot het vinden van een leuke partner. Daarnaast is het natuurlijk wel een uitdaging: single het vliegtuig of de reisbus instappen is een heel avontuur. Anders gezegd, vind je het spannend om in je eentje op vakantie te gaan? Meld je dan aan voor een leuke singlereis! Dateapps.nl geeft je graag enkele tips over deze populaire reisvorm onder singles.

Van vakantieliefde tot ware liefde

Je aanmelden voor een singlereis is een hele stap. Gelukkig is het voor iedereen een beetje. spannend. Vroeger was een singlereis alleen voor ouderen; mensen vonden het een beetje ouderwets. Tegenwoordig is dat absoluut niet meer zo. Van verre reizen tot gezellige stedentrips, van kroegentochten tot sportieve middagen, er is voor iedereen wat wils.

Voordelen van een singlereis

Meegaan met een singlereis heeft een aantal voordelen:
– Je kunt alle bijzondere en leuke ervaringen met iemand delen.
– Iedereen is vrijgezel en staat open voor een vriendschap, relatie of date.
– Je bent allemaal avontuurlijk ingesteld. Meegaan met een singlereis zegt iets over je karakter; je hebt behoefte aan veel gezelligheid en sociale contacten.

Wel of niet mee gaan op een datevakantie

Overweeg van te voren goed of een singlereis in je straatje past, want je kunt je van te voren goed oriënteren naar een leuke trip; dit voorkomt teleurstellingen. Ben je bijvoorbeeld avontuurlijk aangelegd, ga dan niet mee met een strandvakantie. Ben je gek op lekker eten en cultuur snuiven, kies dan niet voor een tocht in de bergen.

Verschillende websites bieden je volop informatie over singlereizen. Je kunt selecties maken op prijs, dagindeling, groepsgenoten en meer. Bovendien, door te kiezen wat bij jou past vergroot je de kans op het ontmoeten van gelijkgestemde singles.

Al met al, Een groepsreis is uitermate geschikt voor singles die zich graag onder mensen begeven. Ben je meer van een stukje rust en privacy? Denk dan goed na of een singlereis bij jou past. Reisbureaus kunnen je hier met alle plezier in adviseren.


Ben jij al eens meegeweest met een singlereis? Wat zijn voor jou de grote voordelen? Deel je ervaringen met andere single reisliefhebbers.

 

Terug naar overzicht